Який вибрати льодогенератор: купити новий або б/в?

Купити новий льодогенератор - дорого, а купити льдогенератор б/в - досить ризиковано.

 

Купівля кота в мішку? Так як все же бути? Для відповіді на це питання, перш за все, потрібно визначитися які вимоги до генератора льоду будуть пред'являтися в процесі експлуатації. З новим льодогенератором Брема питань не виникне: підключив, і льодогенератор працює на Вас протягом 6 - 7 років. Періодично робити технічне обслуговування, обов'язково фільтрувати воду за допомогою софтнера - пом'якшувача води. Нам зустрічалися льодогенератори BREMA, які працюють протягом 10 років. Так, все вірно, 10 років безперебійної роботи. Єдиний недолік льодогенератора Брема, як і всіх якісних і надійних товарів - ціна, в усьому іншому - тільки переваги.

 

Давайте повернемося до варіанту покупки генератора льоду, який був у використанні. У даній статті ми розглядаємо покупку б/в льодогенератора тільки фірми BREMA. Якщо ви набрали в пошуковій системі інтернету льдогенератор б/в значить новий варіант для Вас дорогий. Якщо порівнювати побутовий льодогенератор заливного типу або льодогенератор невідомого походження, то, однозначно, краще вибрати льодогенератор BREMA б/у.

 

Перше, на що необхідно звернути увагу це термін виробництва льодогенератора. Якщо взяти за середній термін роботи льодогенератора 8 років, як 100%, то льодогенератор якому 4 роки умовно має 50% запасу ресурсу і послужить вам ще 3-4 роки, а там ви заробите на новий. Якщо ж генератор льоду відпрацював більше 8 років, його купувати ми не радимо, тому що в подальшому ви тільки і будете, що займатися ремонтом.

 

Наша компанія поставляє комплектуючі для льодогенераторов Брема, але це досить дороге задоволення, так як в основному комплектуючі завод-виробник надає в зібраному вигляді з агрегатів. Якщо замовити і замінити "льодовиробний механізм", а також компресор і конденсатор вийде 70% вартості від нового льодогенератора. При цьому у вас зовні буде «втомлений» льодогенератор з новою начинкою. Чи є в цьому сенс? Думаємо, що ні.

 

Порада: якщо вирішили придбати льодогенератор BREMA, то, звичайно, краще новий. Якщо бюджет обмежений тільки для б/в - тоді генератор льоду з терміном експлуатації не більше 4-5 років. Можна купити льодогенератор б/в і старше 5 років, якщо ви зібралися відкрити заклад і виставити його на продаж! Але де гарантії, що генератор льоду відпрацює рік або два поки вам посміхнеться вдача і ви продасте заклад? Тому ми рекомендуємо купувати б/в льодогенератор в більш-менш придатному стані, хоч з якимось запасом міцності і ресурсу. І, по можливості, перед покупкою запросіть фахівця оцінити стан льодогенератора, перевірте наскільки прозорим виходить лід, чи немає в льоді пустот і сторонніх домішок. Якщо льодогенератор експлуатували без системи фільтрації води, без сотників, то, швидше за все, льодогенератор потребує серйозного технічного обслуговування, а може навіть і ремонту. Найбільш вразлива частина будь-якого льодогенератора - форсунка. Тільки чиста вода продовжує термін служби форсунок, а отже і льодогенератора в цілому. Перша ознака, що форсунки забилися, коли кубики неправильної форми, є порожнечі і колір льоду мутний. Лід справного льодогенератора ідеальної форми і прозорий, як «сльоза». По-друге, не забувайте, що лід це такий же продукт, як і всі, що пропонують в барах і ресторанах - люди приймають всередину, а це, перш за все, здоров'я! Будьте дуже уважні до якості води, а, отже, і до здоров'я ваших відвідувачів.

 

Зверніть особливу увагу на шум при роботі льодогенератора. Справний льдогенератор працює не голосніше вашого домашнього холодильника і єдиний шум який ви повинні чути - це випадання льоду в бункер з льодовиробних форм. Ці приємні потріскування говорять про те, що льодогенератор працює в нормальному режимі. Професійне обладнання для ресторанів, кафе, піцерій, барів та магазинів само собою має на увазі високий запас міцності, розрахунок на безперервну експлуатацію протягом 24 годин на добу і льодогенератори в цьому не виняток.

 

Весь інженерний світ веде боротьбу компромісів між надійністю і собівартістю продукції. А наше завдання допомогти вам вибрати оптимальне обладнання для вашого бізнесу, будь то бар або ресторан, супермаркет або нічний клуб. Вам є куди витрачати час і знання, ви займаєтеся своїм бізнесом, а ми готові допомогти в тому, в чому ми професіонали!

Ваш надійний і покірний слуга - інтернет-магазин надійних і якісних льодогенераторов iBremа

 


  Bremaкубиковий льодогенератор

Супутні товари

Софтнер (фільтр пом'якшувач води) DVA LT 8

Софтнер (фільтр пом'якшувач води) DVA LT 8

Пом'якшувач води на 8 літрів, пом'якшення води - 1000 літрів при t=30°С, виробництво - Італія..

4171 грн.

Софтнер (фільтр пом'якшувач води) DVA LT 12

Софтнер (фільтр пом'якшувач води) DVA LT 12

Пом'якшувач води на 12 літрів, пом'якшення води - 1500 літрів при t=30°С, виробництво Італія ..

4902 грн.

Софтнер (фільтр пом'якшувач води) DVA LT 16

Софтнер (фільтр пом'якшувач води) DVA LT 16

Пом'якшувач води на 16 літрів, пом'якшення води - 2000 літрів при t=30°С, виробництво Італія...

6450 грн.