Літо - прекрасна пора! Пора купити льодогенератор!

Ось і настав довгоочікуваний час - час відпусток і відпочинку, час подорожей і теплих ночей, морського пляжу, свіжих фруктів і смачних коктейлів.

 

Літо, коли фреш, дійсно, свіжовичавлений сік, повний вітамінів і мінералів. Літо - коли навколо грає музика, продаються свіжі фрукти і зелень. Багато закладів вже на повну приймають гостей, прокинувшись після зимової сплячки, особливо активно працюють заклади південних областей нашої Батьківщини.

 

За перші місяці весни ресторани і бари поповнили свій арсенал професійного обладнання та льодогенераторів зокрема. Хто не встиг купити льодогенератор, купують лід з доставкою. До речі, зараз активно розвивається бізнес продажу льоду, сезонний, але досить затребуваний.

 

Що стосується нашої думки, то поважаючий себе заклад обов'язково повинен мати свій льодогенератор або льодогенератори. По-перше, питання гігієни та здоров'я, так як лід споживається людиною всередину, як і інші напої та продукти, повинен виготовляється на основі ідеально чистої води. Так, саме, ідеально чистої і, бажано, "смачної води". Досвідчені ресторатори знають і встановлюють в своїх закладах професійні системи очищення води, з правильним балансом PH води (кислотно-лужний баланс води), а після переходу води в льодогенераторі в твердий стан, а вже в вашому келиху назад в рідкий, вода стає структурованою, іншими словами корисною для нашого організму подвійно. Тому, якщо льодогенератор працює на хорошій воді, лід вироблений льодогенератором можна застосовувати практично в усіх напоях: алкогольних і безалкогольних, фрешах і смузі, навіть в компотах.

 

Хороший заклад це не тільки яскрава вивіска і дорогий інтер'єр, перш за все, це високі стандарти гігієни і якість дотримання технологій в приготуванні їжі і напоїв. А по-друге, лід, який перевозять і зберігають в холодильниках, не має тієї ідеальної форми, яку він отримує в льодогенераторі, кубикової форми, форми пальчиків або лід у формі пірамідки.

 

До речі, якщо в закладі ви замовили каву, а вам окрім кави принесли склянку негазованої води безкоштовно - це гарний, правильний заклад. Це говорить про те, що в цьому закладі дбають не тільки про свій добробут, а й про ваше здоров'я, адже кава дуже сильний абсорбент і вбирає в себе рідину, а стакан води цілком компенсує випитий латте або еспрессо.

Ресторатор, купуйте якісні льодогенератори, підключайте тільки хорошу, очищену воду! А відвідувачам порада - вибирайте «правильні заклади». Пийте більше чистої води, можна з льодом і будьте здорові!

 


  Bremaкубиковий льодогенераторкубиковий льодогенератор з бункером

Супутні товари

Льодогенератор BREMA CB 184 AHC ABS

Льодогенератор BREMA CB 184 AHC ABS

Льодогенератор кубикового льоду продуктивністю 21 кг на добу і бункером ємністю на 4 кг ..

37281 грн.

Льодогенератор BREMA VB 250 A

Льодогенератор BREMA VB 250 A

Льодогенератор льоду пірамідка продуктивністю 105 кг на добу і бункером ємністю на 35 кг ..

78260 грн.

Льодогенератор BREMA IMF 28 A

Льодогенератор BREMA IMF 28 A

Льодогенератор пальчикового льоду продуктивністю 25 кг на добу і бункером ємністю на 8 кг ..

45150 грн.