Довгоочікувана весна на сайті льодогенераторів!

Прийшла довгоочікувана весна, а за весною обов'язково прийде літо. Прийде тепло, сонце, фрукти, відпустка, відпочинок і звичайно ж коктейлі! А який коктейль в спеку без льоду, без льоду відомого італійського виробника льодогенераторів Brema

 

Шановні ресторатори, власники кафе, барів, піцерій і дискотек! Поспішайте замовити в свій заклад льодогенератор фірми Brema, підготуйте свій заклад до спекотного сезону. У нашій компанії, можна замовити і купити ледогенератор різної продуктивності від 21 кг / добу до 300 кг / добу льоду в формі кубика (так само форма пірамідки, пальчиковий лід, форма наперстка). Що стосується льоду для виробництв і для рибних господарств, так само можна придбати ледогенератор, що виробляє лускатий лід до 2200 кг на добу, але такі потужні моделі, природно тільки під замовлення. Для супермаркетів, які торгують свіжою рибою на льоду (неохолоджуваний прилавок «Риба на льоду») ідеально підійдуть моделі льодогенераторів, які виготовляють гранульований лід, продуктивність таких машин складає від 60 кг / добу до 510 кг / добу.

 

Менеджеры нашей компании будут рады, Вам помочь определится с правильным выбором и порекомендовать наиболее подходящую модель ледогенератора.

Решили или еще сомневаетесь купить ледогенератор, звоните нам!

 


  Bremaкубиковий льодогенератор