Льодогенератор BREMA не включається, що робити?

ЛьодогенератоЛьодогенератори Brema за довгі роки зарекомендували себе високою якістю і надійністю. Що робити, коли льдогенеаратор раптом припинив виробляти лід і не включається. Не поспішайте бити тривогу і викликати сервісного інженера. Це ви ще встигнете. Але Ваш льдогенератор Брема відмовився працювати, не реагує на кнопку включення, що робити? Як і вся сучасна техніка для роботи льдогенератора необхідно електричне живлення, яке на жаль не завжди відповідає нормі. І так першими перевіряються електрику. Чим ще харчується наш ледогенератор? Правильно-вода! Перевіряємо тиск води, відкручуємо підведення води перевіряється не забилося сітка за крок. Якщо електрику і вода в нормі перевіряємо температуру в приміщенні, де знаходиться ледогенератор. Точні характеристики і вимоги для нормальної роботи льодогенератора Брема можна ознайомитись на нашому сайті www.ibrema.com.ua Найбільш затребуваний лід в спекотні місяці літа і тут немає великого секрету, що саме влітку часто зустрічаються відмови в роботі льодогенератора. Але як показують наші спостереження, левова частка відмов не з вини техніки Брема, а в недотриманні норм експлуатації. Банально, але самий поширеною причиною є висока температура приміщення більш 43 * С. Ми згодні це не ваша вина, що літо з кожним роком все спекотніше. Але з іншого боку, чим жаркіше тим більше попит на лід! А це погодьтеся добре. Отже 43 * С це гранична температура, коли захист льодогенератора відключає роботу. Так само хочемо відзначити, взимку при + 9 * С в приміщенні льдогенератор BREMA так само припинить роботу. Але зараз літо і поговоримо про спеку.

Температура навколишнього середовища +10 / +43 ° C

Температура води +3 / +32 ° C

Що робити, коли спрацював захист льодогенератора по перегріву? Як правило льодогенератори Брема обладнані двома видами захисту з автоматичним і з ручним запуском. В автоматичному виконанні захист дозволить включити ледогенератор після того як, в приміщенні нормалізується температура, в механічному включити автомат захисту доведеться вручну. Як правило для цього доведеться зняти панель і включити автомат, але робити це самостійно заборонено! Увага! Тут вже необхідно викликати фахівця, який проведе додатково діагностику льдогенератора Брема. Можливо є інші причини спрацювання захисту. Як ми вже говорили захист спрацьовує по температурі і по тиску води. Робочий діапазон тиску води від 1 до 6 bar. Так само поширена причина не коректної роботи льодогенератора Брема є забруднення вентиляційної решітки конденсатора, вона розташована на передній частині льдогенератора і повинна бути завжди ідеально чистою. Так само хочемо відзначити якість води для льодогенератора. Який фільтр використовувати для льодогенератора Брема краще? Зрозуміло, що чим чистіша вода, тим «смачніше» лід, але які будуть витрати на підготовку якісної води. Ми рекомендуємо користуватися прозорими фільтрами в яких картридж візуально видно, що його пора міняти. Кількість ступенів очищення води картриджними фільтрами дві або три досить. Якщо у вашому закладі коштує професійна система очищення це взагалі чудово. Додатково Вам нічого встановлювати не потрібно. Так само якщо у вашому регіоні дуже жорстка вода, рекомендуємо використовувати софтнер - пом'якшувач, так само як і ледогенератор Брема, італійського виробництва фірми DVA, вони бувають 8, 12 і 16 літрів. Софтнер не є очищувачем води, він тільки «пом'якшує» воду, таким чином зменшуючи наліт на форсунках і інших механізмах льдогенератора Брема.

Якщо Ви ще не мали досвіду роботи з технікою Брема, хочемо зазначити, що при наявності якісного стабільного живлення електрики, підготовленої чистої води і нормальної довкілля в приміщенні - Льодогенератори Брема - працюють безвідмовно в режимі 24 години на добу круглий рік не менше 10 років!


Купити ледогенератор BREMA, це літо відмінна пора купити Брема



  Brema