Різновиди льоду, виробленого льодогенераторами BREMA

Компанія BREMA була утворена в 1984 році в Італії, недалеко від Мілана. Швидке зростання компанії призвело до того, що понад 30 років італійський виробник BREMA популярний у всіх куточках планети і є лідером серед відомих брендів, що випускають генератори льоду. Завод виготовляє широку лінійку льодогенераторів та запасних деталей для них. В асортимент холодильного обладнання BREMA входять, як невеликі економічні пристрої, так і найкращі машини для льоду бізнес-класу. Висока якість продуктів, стильний і продуманий дизайн, дотримання всіх екологічних і гігієнічних стандартів принесли компанії BREMA світове визнання, створили максимальний комфорт і легкість при роботі з даними генераторами льоду.

 

 

 

Компанія BREMA не тільки виробляє якісне обладнання з тривалим терміном експлуатації, а й турбується про навколишнє середовище. Екологічно чиста нержавіюча сталь є основним матеріалом при виробництві льодогенераторів. В процесі роботи холодильного обладнання застосовується найбезпечніший холодогент R404a. Завдяки цьому, машини для льоду BREMA безпечні і ідеально підходять для виготовлення льоду в будь-яких кількостях.

 

 

 

Генератори льоду BREMA виробляють лід різної форми і температури, у кожного типу льоду своє суворе призначення. В даний час компанія BREMA випускає чотири типи машин для льоду:

  • Льодогенератори CB серії з вбудованими бункерами-накопичувачами для виробництва кубикового льоду широко застосовуються в ресторанах, піцеріях, нічних клубах, барах та кафе. СВ серія має підгрупу VB серію генераторів льоду в формі «пірамідки» та IMF серію для льоду у формі «пальчика» і найбільш розповсюдженим в СB серії типу льоду «порожній наперсток» Всі різновиди льоду барної серії незалежно від форми льоду прийнято називати «кубиковими».
  • Машини для льоду GB і G серії виробляють гранульований лід, який використовується для оформлення салат-барів, шведських столів або вітрин з рибою, морепродуктами. Дану серію прийнято називати серією генераторів льоду для супермаркетів, рибних відділів магазинів для викладки вітрин «Риба на льоду».
  • Льодогенератори серії Muster для виробництва лускатого льоду, так званого "снігу", використовуються не тільки в ресторанах, барах або супермаркетах, але також в фармацевтиці, на рибному та м'ясному виробництві.
  • Генератори льоду серії SPLIT з виносним холодильним агрегатом для виробництва гранульованого або лускатого льоду можуть експлуатуватися, як на м'ясному або рибному виробництві, так і в магазинах або ресторанах.

 

Також компанія BREMA виробляє спеціальні бункери-накопичувачі, які застосовуються в разі необхідності великої кількості льоду. Ці пристрої використовуються, перш за все, в ресторанах і на виробництві.

Всі перераховані льодогенератори виробництва італійської компанії BREMA ви можете придбати в нашому магазині і отримати якісну консультацію!

 


  Bremaкубиковий льодогенераторкубиковий льодогенератор з бункеромбункер-накопичувач