Купити влітку лід для бару або купити льдогенератор?

      Кожен поважаючий себе заклад, де є бар, і неважливо це ресторан, кафе або піцерія - просто зобов'язана мати в своєму асортименті обладнання - льдогенератор. Природно з системою очищення і якщо необхідно з системою пом'якшення води. Але, як правильно вчинити влітку, коли витрата льоду збільшується в рази? А встановити додатковий ледогенератор, немає можливості з різних причин, наприклад, немає вільного місця в барі або вільних фінансів. Як бути? У таких випадках зазвичай звертаються до компаній, які займаються виготовленням, пакетуванням і доставкою барного та іншого льоду. Нам часто задають подібні питання, як все ж краще вчинити?

      Середня ціна одного кг барного льоду, в межах 8-10 гривень. Однозначної відповіді немає, що краще? На наш погляд, якщо у вас один заклад покупка льоду виправдана, там більш, що дефіцит льоду триватиме лише літній період. Якщо ж у вас мережа закладів в одному місті і льоду не вистачає у всіх закладах мережі, ми радимо встановити додатково, досить потужну модель льдогенератора, наприклад Brema CB 1565A або Brema C300A в одному із закладів і самостійно забезпечувати відсутньою льодом своїх барменів. При будь-яких розрахунках в розрізі одного сезону вигідніше купувати або докуповувати відсутній лід, а ось довгостроковій перспективі, звичайно цифри на користь покупки льдогенератора, так як середня окупність барного льдогенератора в сезон становить від 3 до 6 місяців.




  Bremaкубиковий льодогенераторкубиковий льодогенератор з бункером