Серпень - час відпустки, час відпочинку!

Літо в цьому році щедро балує сонячними днями, і все важче зібрати сили, щоб йти на роботу. Безліч свіжих фруктів, тепле море, музика, різноманітні смачні коктейлі з льодом. Льодогенератори працюють без перепочинку, ще б пак, що може бути смачніше в спеку, ніж холодний напій з льодом.

 

Найспекотніші місяці літа: липень і серпень для власників ресторанів і барів обіцяють бути такими ж «жаркими» і за кількістю відвідувачів. Відпочинок - це завжди добре, це той заряд енергії, який багатьох живить до наступного літа, звичайно, можна відпочивати і частіше, якщо є така можливість.

 

Цього року місто Одеса став лідером по замовленням льодогенераторів Брема, південна столиця активно поповнює свої заклади відмінними генераторами льоду Brema. Найбільш популярними моделями в цьому сезоні стали дві: льодогенератор продуктивністю 46 кг льоду в формі кубика СВ 425 А і найпотужніший представник барної серії Брема СВ 1565 A на 150 кг на добу, також кубикового льоду з вбудованим бункером-накопичувачем.

 

Серпень обіцяє бути спекотним, можливо, і вересень нас порадує теплом. Всім, хто зібрався у відпустку, наша компанія бажає добре відпочити, засмагнути і зарядитися яскравими емоціями на цілий рік.

А якщо ви ще не купили льодогенератор, поспішіть, він ще встигне попрацювати на Вас в цьому сезоні. Завжди ваш iBrema!

 


  Bremaкубиковий льодогенераторкубиковий льодогенератор з бункером

Супутні товари

Льодогенератор BREMA CB 425 AHC

Льодогенератор BREMA CB 425 AHC

Льодогенератор кубикового льоду продуктивністю до 46 кг на добу і бункером ємністю на 25 кг ..

69144 грн.

Льодогенератор BREMA CB 1565 AHC

Льодогенератор BREMA CB 1565 AHC

Льодогенератор кубикового льоду продуктивністю 155 кг на добу і бункером ємністю на 65 кг ..

127366 грн.